Sommarskola – tider och upplägg

Sommarskola1

Från måndag 18/6 till fredag 29/6 (28/6 för åk 9) är det sommarskola på Hedda Wising för alla elever på Hedda och Wendela i åk 8 och 9 som anmält sig att vara med. På grund av att elever har slutfört restuppgifter och fått slutbetyg in i det sista har vi inte kunnat planera detaljerna förrän nu i sista sekund – både vad gäller vilken personal och vilka tider som ska planeras under sommarskolan. Därav den sena informationen.

Tider

Sommarskolan pågår varje dag mellan kl 09:00 och 14:00 med enklare lunch på skolan mellan 12:00 och 13:00.

Planering

Som elev blir du placerad i en av 4 arbetsgrupper om ca 10-12 elever i varje. Varje grupp leds av en ansvarig resursperson som håller gruppen samman och håller koll på närvaron. Ni kommer att ha ett ”hemklassrum” där ni har all undervisning och ansvarig lärare i respektive ämnesområde kommer att gå mellan dessa klassrum under dagen – 1 timme per ämnesområde.

De olika ämnesområdena är Sv/SvA, Ma/No, Eng och Blandat. Under ”Blandat”-passen arbetar man under handledning med So-ämnen eller de övriga ämnena (Sv/SvA, Ma/No, Eng) utifrån de uppgifter man har.

Första dagen 18/6

Första dagen – måndag 18/6 är det upprop i ”Gradängsalen” direkt när ni börjar kl 09:00. Om man inte är på plats då kommer vårdnadshavare att kontaktas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s