Inför niornas avslutningsfest – nominera / ge förslag till elever som borde få en positiv utmärkelse

Kamratskap

Inför avslutningsfesten för åk 9 har alla elever i åk 9 och lärare/resurser (som jobbat med nuvarande åk 9) möjlighet att nominera / ge förslag på elever som på ett eller annat positivt sätt utmärkt sig under åk 7 till 9. Nomineringarna / förslagen är helt anonyma gentemot andra elever eller skolpersonal. Men för att vi ska få en rättvis och positiv valprocess så kommer skolledningen kunna se vem som nominerar / föreslår och hur man motiverar. Detta för att ni alla ska få lika chans att nominera / föreslå samt att man ska kunna stå för sina motiveringar. Ingen information som avslöjar vem som nominerar vem och varför kommer att lämna skolledningen.

Tänk på att det handlar om att vi ska lyfta fram positiva beteenden, egenskaper och sidor hos varandra.

När ni föreslår / nominerar ska ni ange förnamn, efternamn och klass – samt en motivering till varför du tycker att personen i fråga bör ha en utmärkelse inom respektive kategori. Gör din nominering / ge förslag senast söndag 10/6.

Du kan välja att endast nominera / föreslå personer i en eller enstaka kategorier.

Nomineringstiden har gått ut.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s