Om elevens val – viktig info!

Elevens val 2

De absolut flesta av er har varit mkt snabbat att göra era elevens val-val – Bra jobbat!!

Vi vill dock påminna om följande:

  • Du som inte gjort dina val måste göra det. Om man inte gör ett val kommer man att hamna på restlistan och placeras där det finns plats. Vi hoppas att vi slipper det!
  • Om du är en av de elever som gjort samma första- och andra- och i vissa fall tredjehandsval (typ fotboll, fotboll, fotboll) måste du göra om dina val – annars hamnar du på restlistan. Det kan ha skett av misstag – prata med vilken lärare som helst som har dator framför sig – de kan kolla vilka det gäller
  • Det är jättekul att så många valt Golf – Över 100 st!! Det klarar vi dock inte av – det gör att vi måste begränsa oss på något sätt – inte bara för att det blir för trångt på golfbanan, det blir dessutom svårt att komma ut till Vägnön. Därför kommer endast eleverna i åk 9 att få Golf den här gången.

Tilläggsval för dig som valt golf i åk 9

Bland åk 9 är det 40 st som valt golf just nu – dessa måste även de kategoriseras på nåt sätt samt vi måste veta hur de ska ta sig dit ut. Därför måste du göra ett tilläggsval. Gör det senast måndag 21/5, annars kommer du att fördelas på andra och tredjehandsvalet.

Länk till tilläggsval golf: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=w-9zaNc360mUkFNgRBSBcM3Uhb5he1pPvMPykMr8SChUN1BXTkFQTlNNQzFDVjE1SEM4SVpSRERPVy4u

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s