Inbjudan till att vara föräldrarepresentant vid niorna avslutningsfest

Hej alla föräldrar till våra elever i åk 9!

HE fast

Sedan några veckor tillbaka är det spikat att avslutningsfesten för åk 9 hålls onsdagen den 13/6 på Stadt / First Class Hotell. Vi hoppas på att som ifjol få en mycket trevlig avslutningsfest med era barn som lämnar Hedda Wisingskolan för nya äventyr. Inför detta hoppas vi på ert stöd och samarbete inför kvällen.

Följande gäller för avslutningsfesten

  • Datum: Festen hålls onsdag 13/6
  • Plats: Stadt / First Class Hotell
  • Tid: 19:00-01:00 (starttiden kan möjligen justeras något för fotografering eller liknande)
  • Klädsel: man förväntas klä sig fint – men inte i balklänning (man kan tänka sig att det/den stil man vill ha på avslutningsdagen fungerar även på avslutningsfesten)
  • Mat/förtäring: tvårätters middag + fri dryck och snacks
  • Pris: Avslutningsfesten är avgiftsfri för alla elever.
  • Avslutningsfesten är självfallet drogfri och vi kommer att göra stickkontroller med alkomätare under kvällen. Om en elev har alkohol i kroppen är festen slut för den eleven och vi kommer att kontakta hemmet och eleven förväntas hämtas av vårdnadshavare.

Vi vill betona att det inte är, och ska inte vara en ”Bal” – utan en avslutningsfest där alla kan känna att de är välkomna under så lika villkor som möjligt. Man förväntas klä sig fint – men inte i balklänning inkl limosinskjuts till festen, etc.

Inför festen vill vi ha ett antal föräldrar närvarande. Vi tänker oss 6-7 föräldrar närvarande fördelat på 4-5 pass under hela kvällen (antal pass beror på ev förberedelsetid). Som föräldrarepresentant tänker vi oss att du finns som vuxentrygghet utöver den skolpersonal som finns med på festen, att du är med och håller lite koll på vilka som finns i lokalen och vilka som går in och ut, att du hjälper till och serverar, snacks och dryck före och efter middagen, etc..

Klicka på följande länk för att anmäla ditt intresse för att närvara vid avslutningsfesten som föräldrarepresentant. Meddela intresse senast onsdag 30/5. Klicka här: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=w-9zaNc360mUkFNgRBSBcM3Uhb5he1pPvMPykMr8SChUMVFOOEM3TVY4SDBEMzBNM0NGRE05T0NPSS4u

Niornas festkommitté har haft ett flertal möten och arbetar oförtrutet med planeringen av festen. De förbereder bland annat inbjudan, program för kvällen, förberedelser för toastmatsers, musik, etc.

Med vänlig hälsning

Niornas festkommitté och skolledningen

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s