Vikarie i franska de kommande 6 veckorna

Franska

Sedan jul har Flavie som undervisar i franska varit föräldraledig deltid. Dessa dagar har Alphonse vikarierat för henne. Alphonse har nu fått ett annat jobb på heltid som han påbörjar redan nästa vecka. Detta ske samtidigt som Flavie ska börja en föräldraledighet på heltid under 6 veckor. Under den tiden kommer Sandra att vara vikarie på heltid.

Sandra går nu det som kallas ”snabbspår” för att validera en utländsk lärarutbildning och gör sin praktik hos oss på Hedda sedan ett par veckor. Sandra är lärare i franska och engelska med en utbildning från Syrien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s