Polisen grep inbrottstjuvar på bar gärning vid inbrott i skolan under natten mot söndag

tjuv1

Under helgen har skolan haft påhälsning av vandaler såväl som inbrottstjuvar. Under natten mot lördag krossades en ruta vid entrén, emellertid utan att något inbrott skedde. Under natten mot söndag skedde däremot ett inbrott – också då genom att en ruta krossades. Inbrottstjuvarna kom dock inte så långt eftersom polisen gjorde ett mycket bra jobb och grep dem på bar gärning när de försökte smita ut ur skolan.

Vi tackar polisen för detta och uppskattar vårt samarbete med dem!

Höstterminen har varit relativt lugn med endast enstaka incidenter – men sedan jullovet har skolan haft ett flertal besök nattetid. Om ni hört nåt eller vet nåt vill vi att ni hör av er till polisen eller till oss i skolledningen. Ni kan självfallet vara anonyma!

mvh Erik och Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s