Skola imorgon torsdag även om det kommer mycket snö

65BA1976-42AC-49C8-A21E-EE3C588C768F

Vi får frågor om skolan är stängd imorgon torsdag på grund av det förmodade snöovädret inatt och under morgondagen. Skolan är igång precis som vanligt. För elever som åker skolbuss har vi självfallet förståelse för eventuella förseningar eller om det uppstår problem att över huvudtaget komma till skolan. Det är dock viktigt att ni meddelar oss om ni inte kommer alls. Övriga elever får helt enkelt komma iväg lite tidigare på morgonen och företrädelsevis promenera till skolan.

2 reaktioner till “Skola imorgon torsdag även om det kommer mycket snö

  1. Det är bra. Skolan ska alltid vara öppen, oavsett väder. Om det är 1 meter snö, jamen ta på varma, bra kläder och gå till skolan! Man får ju inte missa den härliga undervisningen. Hedda forever! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s