Brukarundersökning för elever och föräldrar i åk 8

Brukaundersökning vt2018 åk8

Information till vårdnadshavare för barn i förskola, förskoleklass, åk 2, 5 och 8 – Utvärdering inom förskola, förskoleklass och skola

Härnösands förskolor och skolor arbetar för att alla barn och ungdomar får en utbildning av hög kvalitet. Hög kvalitet i förskola och skola innebär att de nationella och lokala målen för verksamheten uppnås. Det innebär också att föräldrars, barns/ungdomars behov och förväntningar tillgodoses.

Årets enkätundersökning riktar sig till vårdnadshavare för barn i förskola 1-5 år, förskoleklass, årskurs 2, 5 och 8. Undersökningen genomförs av ett externt företag och svaren behandlas anonymt. Enkätundersökningen genomförs under perioden 12 mars till 13 april.

Genom denna undersökning önskar Skolförvaltningen i Härnösand svar på hur du som vårdnadshavare upplever ditt barns verksamhet. Utvärderingen görs genom en webbenkät och sänds via e-post. Vi önskar därför att du som vårdnadshavare kontrollerar din aktuella e-postadress i Dexter (http://www.bos.harnosand.se) senast 16 februari. Det skickas en enkät för varje barn i nämnda åldersgrupper. Då skolsituationen kan se olika ut för olika barn önskar vi att du ger dig tid att besvara de enkäter som berör respektive barn.

Elever i årskurserna 5, 8 och gymnasiets åk 2 kommer också att få besvara en enkät. Deras utvärdering görs inom skolans ram. Undersökningen genomförs av samma externa företag och svaren behandlas anonymt.

Resultat på kommunnivå kommer att presenteras på kommunens hemsida.

Jaana Kinnunen

Lena Albonius

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s