Skofri skola

Inga uteskor inne – hårdare uppföljning och nya uppdaterade skoregler

Skogräns

Nu börjar det bli allt blötare och smutsigare ute. För en bättre gemensam innemiljö i skolan kommer vi därför från och med måndag 6/11 (och en tid framöver) att tydligare följa upp skogränsen och regeln om en skofri skola. Det innebär att vi kommer att ha skovakter i entrén som ser till att alla tar av sig sina skor och låser in dem i skoskåpen och tar på sig inneskor (vi förespråkar att man har inneskor – men det är frivilligt).

Det innebär att vi inte kommer att acceptera att man säger att man inte har något skoskåp eller saknar nyckel. Då får man skriva upp sig på en lista så att detta löses, har man tappat nyckel så får man betala för en ny. Man tar inte med sig skorna till sitt elevskåp.

Alla har blivit tilldelade ett skoskåp även om ett litet fåtal har blivit hänvisade till att dela skåp (med var sin nyckel).

Nya uppdaterade skoregler

Från och med v.45 gäller följande skoregler  på Hedda Wisingskolan: Skolan är skofri (uteskofri) från v.45 (efter höstlovet) och fram till påsklovet. Efter påsklovet fram till sommaren samt höstterminsstart fram till höstlovet kommer skolan att vara öppen för uteskor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s