Extra undervisning i Ma, Sv, Eng och SvA

extraundervisning

Måndag 15:15-16:05 och onsdag 08:00-08:50 erbjuder skolan extra undervisning i ämnena Ma, Sv, Eng och SvA för alla årskurser. Om skolan bedömer att en elev behöver denna extra undervisning för att nå målen kommer eleven att schemaläggas på dessa tider i ett eller ett par ämnen. För dessa elever gäller obligatorisk närvaro på de passen.

Om man inte får det fast på sitt schema så är man ändå välkommen dit för att få stöd. I dagsläget, innan vi vet mer om vilken nivå eleverna i åk 7 presterar så kommer inga elever i åk 7 att schemaläggas på de positionerna – men även de är mycket välkomna för att få stöd.

Mentorerna kommer under vecka 37 att kontakta vårdnadshavare till de elever som är aktuella för att schemaläggas på dessa positioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s