Datorstölder på skolan

tjuv

Tyvärr har även vi drabbats av datorstölder på skolan. Flera skolor och institutioner i kommunen har råkat ut för fräcka datorstölder under dagtid – så även vi. Vi är mycket uppmärksamma på vilka som kommer in i skolan, men trots detta så har ett par datorer blivit stulna under skoltid (datorerna har lämnats utan uppsikt). Det är därför mycket viktigt att hålla sin dator under uppsikt eller inlåst. Det är också viktigt att om elever ser att andra personer som inte hör till skolan släpps in genom de utgångar som är låsta för entré, så ska de höra av sig till expeditionen.

Vi har polisanmält det inträffade och hoppas att det har varit engångsföreteelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s