Lärare i engelska nu rekryterad

Engelska

Det känns väldigt skönt att vi nu har rekryterat en lärare för den vakanta tjänsten i engelska. Personen i fråga är inte behörig lärare men har erfarenhet av undervisningssituationer och är uppvuxen i en engelskspråkig familj/miljö. Han har goda referenser och kommer att få handledning av behöriga språklärare. Han är just nu på en längre resa i USA, men kommer hem så att han precis kan börja innan Christina B slutar, vilket gör att det inte blir något glapp i undervisningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s