Behov av lärare i Engelska (och Svenska)

Hedda Wisingskolan är hittills mycket lite påverkad av den lärarbrist som har varit ett faktum sedan ett par år tillbaka i Sverige. Andelen behöriga lärare på skolan är mycket hög – vilket vi är stolta över. När vi väl behöver rekrytera är dock situationen svår även för oss. Vi har sedan i våras haft behov av lärare i Svenska och Engelska – vi har bortsett från platsbanken/arbetsförmedlingen och kommunens hemsida samt olika sociala medier, haft annons ute i Tidningen Ångermanland och Sundsvallstidningen vid 4 tillfällen vardera. Vi har därigenom lyckats lösa en del av de vakanser vi har, men vi har ännu inte fyllt alla luckor i dessa ämnen.

Vi vill vara öppna med de behov vi har samt be er föräldrar om hjälp att tänka efter och tipsa om ni känner någon passande som kan vara intresserad av att undervisa i engelska hos oss. Just nu har vi löst det i svenska (även om vi fortsätter att rekrytera långsiktigt även där) men har ännu ingen lösning för undervisningen i engelska inför höstterminen. Så om ni vet någon – hör av er till oss i skolledningen (Erik Juntikka eller Johan Vallgårda) eller be möjliga sökanden att höra av sig till oss. Man kan även gå in via kommunens hemsida och söka direkt: https://www.harnosand.se/naringslivocharbete/arbetaiharnosand/ledigatjanster.4.6ab4a01212f30a299e68000294.html 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s